«Недбалий виступ»: англійські ЗМІ дали оцінку грі Миколенка у матчі за Евертон в АПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
50
1 голос
«Недбалий виступ»: англійські ЗМІ дали оцінку грі Миколенка у матчі за Евертон в АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: Google
Вчора, 2 березня, Евертон на своєму полі програв Вест Хему у матчі АПЛ (1:3). Британська преса оцінила гру українського захисника «ірисок» Віталія Миколенка.

У суботу, 2 березня, Евертон на власному стадіоні провів поєдинок 27-го туру АПЛ проти Вест Хема, який закінчився перемогою гостей із рахунком 3:1.

Український лівий захисник Віталій Миколенко вийшов у стартовому складі «ірисок» та провів на полі усі 90 хвилин.

Англійські ЗМІ оцінили виступ нашого співвітчизника у цьому поєдинку.

Liverpool World – 5/10

«У першому таймі добре захищався, але змарнував одну хорошу нагоду для навісу. Більшу частину другого тайму сковував небезпечного Боуена, але Соучеку українець залишив занадто багато простору на дальній стійці для переможного удару».

Liverpool Echo – 6/10

«Відмінна гра, яка змусила замовкнути небезпечного Мохаммеда Кудуса в першому таймі і спонукала гравця Вест Гема поміняти фланги, він намагався закрити Томаша Соучека, але не зміг підібратися достатньо близько до диво-удару».

Goodison News – 3/10

«Присутність Кудуса означала, що він не міг атакувати так часто, як він показував протягом останніх тижнів, оскільки він намагався впоратися з талановитим вінгером, який був головним гравцем суперника у цьому сезоні.

Двічі пробив повз ворота, зробив лише одне перехоплення і втратив м'яч 15 разів – це був недбалий виступ, коли він намагався змінити ситуацію на краще».

  • Миколенко у поточному сезоні провів 28 поєдинків в усіх турнірах за Евертон та забив два голи.
  • Контракт українського захисника з англійським клубом розрахований до 30 червня 2026 року.
  • Евертон посідає 16-те місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи на своєму рахунку 25 очок, враховуючи штраф у шість балів за порушення фінансових правил ліги.