Евертон поступився Вест Гему, ведучи у рахунку: вирішальний гол забили з-під Миколенка

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
106
0 голосів
Евертон поступився Вест Гему, ведучи у рахунку: вирішальний гол забили з-під Миколенка
Віталій Миколенко, фото: Евертон
Відбувся поєдинок в рамках 27-го туру чемпіонату Англії, в якому зустрілися Вест Гем та Евертон, за який виступає український легіонер Віталій Миколенко.

Сьогодні, 2 березня, відбувся матч 27-го туру чемпіонату Англії. Евертон, за який виступає Віталій Миколенко, вдома програв Вест Гему.

Евертон мав можливість відкрити рахунок у зустрічі на 45-й хвилині, але Бету не зміг реалізувати пенальті. Але португальському нападнику все ж вдалося відзначитися, він забив вже у другому таймі на 56-й хвилині.

Вест Гему вдалося швидко зрівняти рахунок завдяки голу центрального захисника Курта Зума на 62-й хвилині. А наприкінці гри Томас Соучек приніс Вест Гему перемогу, забивши з-під Миколенка. На 90+6 хвилині Едсон Альварес добив Евертон. 

Зазначимо, що український захисник вийшов у стартовому складі та провів весь поєдинок. Він отримав оцінку 6,5 балів від статистичного порталу SofaScore.

Чемпіонат Англії. 27-й тур

Евертон – Вест Гем – 1:3

Голи: Бету, 56 – Зума, 62, Соучек, 90+2, Альварес, 90+6.

2 березня. 17:00. Ліверпуль. Гудісон Парк.

  • Віталій Миколенко в цьому сезоні провів у футболці Евертона 28 поєдинків в усіх турнірах, забивши два голи. Контракт українця з ліверпульською командою розрахований до 30 червня 2026 року.
  • Евертон наразі має 25 очок та посідає 16-ту сходинку в турнірній таблиці АПЛ.
  • У наступному турі підопічні Шона Дайча зіграють на виїзді проти Манчестер Юнайтед. Старт гри заплановано на 14:30 9 березня.