«Такий матч показує сумну ситуацію»: британські журналісти не розуміють гру Мудрика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
500
2 голоси
«Такий матч показує сумну ситуацію»: британські журналісти не розуміють гру Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вчора, 28 лютого, лондонський Челсі з Михайлом Мудриком переміг Лідс у рамках 1/8 фіналу Кубка Англії (3:2). Українець забив гол та почув оцінку своєї гри від британської преси.

У середу, 28 лютого, Михайло Мудрик забив свій перший гол у 2024 році та допоміг Челсі обіграти Лідс у матчі Кубка Англії з рахунком 3:2.

▶️ Відео голу Михайла Мудрика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після цього поєдинку Football London оцінив гру українського півзахисника лондонців. Видання відзначило, що ця гра була дуже важливою для нашого співвітчизника, який в останніх поєдинках втратив довіру Маурісіо Почеттіно.

«Мудрик вперше більш ніж за місяць вийшов у стартовому складі і видав важливий для себе матч, враховуючи, що він втратив довіру тренера. І такий матч, який ми побачили, показує сумну ситуацію. Ми бачимо, що він має талант, потенційно талант світового рівня, але є й нестабільність, що викликає занепокоєння».

Британська преса також відзначила нестабільність українського футболіста.

«Коли ти завершуєш атаку в один дотик, так як це зробив Мудрик, це кидає виклик логіці. Як гравець може оформити такий гол в одному матчі, а в іншому повністю розчинитися на полі? Має бути якась логіка. Так чи інакше, а вечір середи став дуже важливим для українця», – зазначили у статті.

  • Мудрик у цьому сезоні провів 27 матчів, забив п'ять голів та віддав дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
  • У турнірній таблиці АПЛ Челсі йде на 11 місці, маючи 35 очок за 25 зіграних турів.
  • Наступну гру команда українця проведе 2 березня в чемпіонаті Англії проти Брентфорда. Початок матчу о 17:30 за Києвом.