Мудрика визнали гравцем матчу з Лідсом: Почеттіно не забарився і озвучив свою думку щодо українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
368
2 голоси
Мудрика визнали гравцем матчу з Лідсом: Почеттіно не забарився і озвучив свою думку щодо українця
Маурісіо Почеттіно і Михайло Мудрик, фото: Getty Images
Вінгера Челсі Михайла Мудрика було визнано найкращим гравцем домашнього матчу проти Лідса (3:2) у рамках 1/8 фіналу Кубку Англії. Виступ українця також схвально прокоментував головний тренер Маурісіо Почеттіно.

Українського вінгера Челсі Михайла Мудрика було визнано найкращим гравцем поєдинку із Лідсом (3:2) в 1/8 фіналу Кубку Англії.

Про це повідомила пресслужба синіх, опублікувавши відповідний пост на своїй офіційній сторінці в інстаграмі.

«Зірка минулої ночі!», – підписаний пост.

Без уваги не залишив вдалий матч у виконанні Мудрика, який ще й відзначився голом, головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно.

«Мудрик має неймовірний талант. Потрібно вкладати цей талант у команду. Для цього потрібен час. І це стосується не лише Мудрика. Ви знаєте, що на цьому рівні треба працювати з м’ячем та без нього», – сказав Почеттіно для ITV після матчу.

Також на пресконференції після гри Почеттіно висловився про Мудрика та Ноні Мадуеке у контексті необхідності продовжувати розвивати їхні навички.

«Нам потрібен час. Вони молоді та повинні грати, якщо хочуть розвиватися та бути готовити до цього. Це конкуренція на тренуваннях. Челсі – це не те місце, де можна грати з 6-7 футболістами атаки, потрібно забезпечувати баланс», – заявив тренер.

  • Зазначимо, що Мудрик в цьому сезоні провів за Челсі 27 матчів, у яких забив п’ять голів та оформив два асисти;
  • Свій наступний поєдинок лондонці зіграють 2 березня на виїзді проти Брентфорда у 27-му турі АПЛ.