Чи правильно вчинили Палкін з Срною, коли продали Мудрика? Циганик відповів на питання

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
382
2 голоси
Чи правильно вчинили Палкін з Срною, коли продали Мудрика? Циганик відповів на питання
Михайло Мудрик. Фото: Google
Футбольний коментатор та телеведучий Ігор Циганик впевнено заявив, що трансфер Михайла Мудрика до лондонського Челсі став великим успіхом.

Ігор Циганик вважає, що продаж Михайла Мудрика до Челсі взимку минулого року стався у максимально вигідний момент для Шахтаря, адже вінгер тоді був у вогні та на слуху не лише в Україні, а й Європі.

«Це просто бізнес. Не думаю, що через рік чи два за Мудрика давали б ті гроші, які давали тоді. Для Шахтаря зараз визначальним є момент коштів, як і для будь-якого іншого клубу в Україні. Вони мали змогу заробити, їм потрібно за якісь гроші виживати. Мудрик просто фантастично у той період відіграв в ЛЧ. Йому аплодував Реал, він возив Селтік та інші команди.

То був пік Михайла – форми та ціни. Хто знає, як склалося б пізніше», –  розповів Циганик в інтерв'ю Sport-express.ua.

Нагадаємо, що Шахтар продав Михайла Мудрика до лондонського Челсі під час зимового трансферного вікна в сезоні 2022/23 років за 70 мільйонів євро + 30 млн у виді ймовірних бонусів за здобуті синіми трофеї.

Сьогодні Мудрик може виграти свій перший трофей в Англії, якщо Челсі переможе Ліверпуль у фіналі Кубка ліги.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.