Почеттіно вважає, що у Мудрика «немає футбольного інтелекту»: Челсі може позбавитись українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
451
1 голос
Почеттіно вважає, що у Мудрика «немає футбольного інтелекту»: Челсі може позбавитись українця
Михайло Мудрик. Фото: Google
Півзахисник національної збірної України Михайло Мудрик може покинути лондонський Челсі під час літнього трансферного вікна, бо керманич синіх Маурісіо Почеттіно вважає, що в українця недостатньо інтелекту.

Максимально погані новини для Михайла Мудрика та всіх поціновувачів його таланту.

За інформацією британського порталу Football Insider, який посилається на власні джерела, головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно та його тренерський штаб вважають, що у Мудрика «не має футбольного інтелекту»!

Тобто, в українця, ніби, не вистачає необхідного рівня IQ для успішної гри в системі аргентинського тренера. Також у Маурісіо є ще й великі питання до здатності українця взаємодіяти на полі з партнерами по команді.

Повідомляється, що керівництво Челсі може виставити українця на трансфер вже наступного трансферного вікна. Тобто, влітку цього року.

Про те, що Почеттіно дійсно зневірився в Мудрику, може говорити той факт, що наш співвітчизник вже пропустив останні три матчі Челсі, які він просидів у запасі. 

Нагадаємо, що після нічиєї в матчі 25-го туру проти Манчестер Сіті (1:1) Челсі має в активі 35 очок і займає десятий щабель в турнірній таблиці АПЛ.

  • Наступний тур АПЛ команда Маурісіо Почеттіно пропускатиме. Її дербі проти Тоттенхема перенесено, адже в неділю, 25 лютого, сині гратимуть у фіналі Кубка ліги проти Ліверпуля.
  • Битва за перший трофей для Мудрика в лондонському клубі розпочнеться о 17:00 за київським часом.
  • Михайло в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює вінгера рівно в 40 мільйонів євро.