Манчестер Сіті – Брентфорд: хто фаворит матчу АПЛ та які шанси на гол у Холанда і Ярмолюка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
197
1 голос
Манчестер Сіті – Брентфорд: хто фаворит матчу АПЛ та які шанси на гол у Холанда і Ярмолюка
Єгор Ярмолюк. Фото: Google
Сьогодні, 20 лютого, буде зіграно перенесений поєдинок 18-го туру АПЛ між Манчестер Сіті та Брентфордом. Букмекери вже визначилися зі своїм фаворитом у цьому протистоянні.

📆У вівторок, 20 лютого, буде зіграно перенесений матч 18-го туру англійської Прем'єр-ліги між чинним чемпіоном Англії Манчестер Сіті та Брентфордом.

🏟 Матч відбудеться на стадіоні «Етіхад» у Манчестері.

⏰ Гра розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Провідні аналітики букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд на успіх та вже визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це команда Пепа Гвардіоли.

Коефіцієнти на матч Манчестер Сіті – Брентфорд:

  • Перемога Манчестер Сіті – 1.20
  • Нічия – 8.00
  • Перемога Брентфорда – 15.50

На рахунок результативності матчу, то букмекери прогнозують, що на нас очікує матч зі значною кількістю голів. На те, що тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше голів) коефіцієнт становить лише 1.36.

Щодо індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом має норвезький нападник Ман Сіті Ерлінг Холанд – 1,50.

Є в лінії і прізвище українського півзахисника «джмелів» Єгора Ярмолюка. Його гол коштує дуже солідно, рівно 15 до одного.

До очного протистояння Манчестер Сіті та Брентфорд підходять посідаючи третю та 14-ту сходинки в турнірній таблиці АПЛ відповідно.

  • Єгор Ярмолюк в поточному сезоні зіграв за Брентфорд у 17-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 19-річного українця у 2,5 мільйони євро.