«Створював загрозу»: огляд англійських ЗМІ на гру Миколенка у матчі Евертона в АПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
324
1 голос
«Створював загрозу»: огляд англійських ЗМІ на гру Миколенка у матчі Евертона в АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: Google
Вчора, 19 лютого, Евертон не зміг перемогти Крістал Пелас та зіграв унічию – 1:1. Англійська преса оцінила виступ у цьому поєдинку Віталія Миколенка.

У понеділок, 19 лютого, Евертон завершив гру з Крістал Пелас унічию з рахунком 1:1 в рамках 25-го туру АПЛ.

Віталій Миколенко провів на полі всю гру та отримав від статистичних порталів бал, який трохи вищий за середню командну оцінку.

Британська преса відзначила дії українця в атаці та обороні.

Liverpoolecho – 7/10

Дисципліновано діючи на позиції лівого захисника, він добре тримав форму в обороні, пропонуючи вихід вперед, коли це було можливо.

Liverpoolworld – 6/10

У першому таймі віддав один пристойний навіс у штрафну і загалом був надійним. У другому таймі заблокував хороший удар по воротах.

Goodisonnews – 6/10

Український легіонер створював загрозу, зробивши кілька класних прострілів у штрафний майданчик. На жаль, не зміг забити відмінним ударом у другому таймі, який був добре заблокований захистом Пелас.

  • Віталій Миколенко грає в АПЛ з січня 2022 року. У цьому сезоні на його рахунку два голи в 26 матчах за «ірисок» у всіх турнірах.
  • Евертон після 25 зіграних матчів посідає 17 місце в АПЛ (20 очок). При цьому «іриски» були позбавлені десяти залікових балів через порушення правила фінансового fair play.
  • Наступний матч Евертон зіграє в суботу, 24 лютого, на полі Брайтона в рамках 26-го туру чемпіонату Англії.