Чи доведеться Челсі продавати Мудрика для фінансової стабільності? В Англії відповіли на питання

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
191
1 голос
Чи доведеться Челсі продавати Мудрика для фінансової стабільності? В Англії відповіли на питання
Михайло Мудрик. Фото: Google
Відомий британський журналіст Бен Джейкобс розповів про плани лондонського Челсі на літнє трансферне вікно та сказав, чи загрожує Михайлу Мудрику продаж до іншого клубу.

Михайло Мудрик перейшов до Челсі рік тому за 70 мільйонів євро (+ 30 млн. євро у вигляді можливого бонусу), але не зміг стати основним гравцем команди та пропустив останні три гри лондонців. 

Влітку «пенсіонери» планують знову влаштувати масштабну трансферну кампанію, а це значить, що обов’язково хтось з гравців Челсі піде.

Але Бен Джейкобс впевнений, що Михайлу Мудрику переживати не варто, адже у лондонців є інші футбоілсти, яких клуб планує продати.

«Челсі має інших футболістів, які вважаються зайвими та можуть поповнити клубну казну. Лукаку – перший, Маатсена хотіли продати ще в січні. Ще будуть гроші за Льюїса Холла, коли Ньюкасл активує опцію викупу. Також є Чалоба, можливо, Кукурелья та Галлахер.

Челсі має достатньо активів. Це означає, що клубу не доведеться продавати Мудрика, щоб виручити кошти», – цитує Джейкобса портал Chelsea News.

  • Зазначимо, що Мудрик в нинішньому сезоні провів 25 поєдинків, забив чотири голи й віддав два асисти.
  • Після матчу із Ман Сіті Челсі посідає десяте місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи 35 балів.
  • У наступній грі 25 лютого Челсі зустрінеться з Ліверпулем у фіналі Кубка англійської ліги. Матч розпочнеться о 17:00 за київським часом.