Челсі планує шалений бюджет на літні трансфери: чи загрожує Мудрику продаж до іншого клубу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
381
1 голос
Челсі планує шалений бюджет на літні трансфери: чи загрожує Мудрику продаж до іншого клубу
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Челсі планує витратити у літнє трансферне вікно 200 мільйонів фунтів, але в цю суму команда Михайла Мудрика не включила прибуток від можливого продажу власних гравців.

Британський журналіст та інсайдер Бен Джейкобс повідомив, що Челсі влітку планує витратити 200 мільйонів фунтів на підсилення власного складу, але це без грошей, які лондонці отримають від продажу своїх футболістів.

Джерело стверджує, що «аристократи» не планують припиняти співпрацю з Михайлом Мудриком. Такий висновок можна зробити з переліку гравців, які, можливо, будуть продані.

«Челсі сподівається отримати 35 млн фунтів стерлінгів за Яна Маатсена, але може погодитися на 30 млн. Він чудово виглядає у Дортмунді, віддавши ще одну результативну передачу на вихідних, тому його вартість лише зростає.

Очікується, що Ньюкасл візьме на себе зобов’язання купити Льюїса Холла за 28 млн фунтів. Армандо Брою планується продати за 35 млн фунтів. Конор Галлахер і Трево Чалоба також можуть бути продані, і варто зазначити, що Челсі все ще планує отримати 37 млн фунтів стерлінгів за Ромелу Лукаку», — написав Джейкобс на своїй сторінці в Twitter.

  • Після 24-х турів Челсі посідає десяту сходинку в турнірній таблиці АПЛ (34 очки). 
  • Михайло Мудрик приєднався до лондонців трохи більше року тому. Шахтар отримав за нього 70 мільйонів євро, але може ще отримати 30 млн євро бонусів. 
  • У цьому сезоні 23-річний вінгер збірної України провів за лондонський клуб 25 матчів в усіх турнірах – чотири голи і два асисти.
  • Наступний матч Челсі проведе 17 лютого на виїзді проти Манчестер Сіті в рамках 25-го туру АПЛ.