Відставка Почеттіно: тренер Мудрика відреагував на можливе звільнення з Челсі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
425
1 голос
Відставка Почеттіно: тренер Мудрика відреагував на можливе звільнення з Челсі
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно відреагував на чутки про своє можливе звільнення з лондонського клубу на фоні поганих результатів синіх у поточному сезоні.

Маурісіо Почеттіно перервав мовчання та нарешті прокоментував численні чутки та інсайди, згідно з якими його ще до кінця сезону можуть відправити у відставку з посади головного тренера Челсі.

«Мене не цікавлять чутки про моє майбутнє. І мене не хвилює надмірна напруженість перед матчами, не хвилює тиск із боку ЗМІ. Мене не турбує стрес.

Моя команда чудово усвідомлює поточний стан справ. Ми просто продовжимо старанно працювати та тренуватися», — цитує Почеттіно Sky Sports.

Аргентинський фахівець очолив Челсі влітку 2023 року і підписав контракт до завершення сезону 2024/25 з можливістю пролонгації ще на рік.

Нагадаємо, що згідно з припущеннями англійських журналістів Почеттіно перебуває на другій сходинці у рейтингу головних тренерів, яких найімовірніше звільнять до завершення поточного сезону.

  • Після перемоги над Крістал Пелас у 24-му турі (3:1) сині мають в доробку 34 очки та посідають десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти чинного чемпіона Англії Манчестер Сіті. Центральний матч 25-го туру заплановано на 17 лютого. Початок гри на «Етіхад Стедіум» о 19:30 за київським часом.
  • Вінгер синіх Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.