Португальська преса оцінила провал Шахтаря у матчі з Порту: журналісти винесли вердикт

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
865
0 голосів
Португальська преса оцінила провал Шахтаря у матчі з Порту: журналісти винесли вердикт
Данило Сікан у матчі з Порту. Фото: ФК Шахтар
Четвертий гол Порту став вирішальним фактором, коли стало ясно, що португальці здобудуть перемогу над Шахтарем, яку «дракони» вже точно не втратять. Такої думки португальські ЗМІ.

13 грудня Шахтар поступився Порту з рахунком 3:5 та вилетів з групи Ліги чемпіонів до стикових матчів раунду плей-оф Ліги Європи. Португальські видання оцінили дану гру у виконанні команди Маріно Пушича.

Mais Futebol

«Після рахунку 3:1 «синьо-білі» перебували, мабуть, у стані легкої розслабленості, хоча слід віддати належне Шахтарю. Українці не здавалися, і в атаці, в якій Санчес і Фабіо Кардосо виглядали не найкращим чином, Сікан зробив рахунок 3:2.

Незважаючи на результат, перемога Порту не викликала сумнівів. Якщо і були якісь сумніви, то Пепе (він виглядає як новачок у грі) подбав про те, щоб розвіяти їх і зробив рахунок 4:1 в епізоді, в якому Різник міг би зіграти краще».

A Bola

«За рахунку 3:1 гол у власні ворота від Еустакіо дав Шахтарю деяку надію, але голи капітана Пепе та новачка Франциско Консейсао розвіяли будь-які сумніви. Егіналдо навіть скоротив відставання української команди на 89-й хвилині, але результат був уже вирішений».