Лунін показав своє справжнє ставлення до Куртуа: українець відреагував на поразку Реалу від Лілля

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
234
2 голоси
Лунін показав своє справжнє ставлення до Куртуа: українець відреагував на поразку Реалу від Лілля
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: ФК Реал (Мадрид)
Український голкіпер Реалу Андрій Лунін прокоментував гостьову поразку від Лілля (0:1) в рамках другого туру загального етапу Ліги чемпіонів.

Воротар Реалу Андрій Лунін висловися після поразки у грі із Ліллем (0:1) в другому турі Ліги чемпіонів. Він не зумів втримати свої володіння на замку, однак запам’ятався класним сейвом.

Відео сейву Луніна

«Важко аналізувати це відразу після гри, але я думаю, що нам не вистачило агресії, креативності та боротьби. У другому таймі в нас було більше бажання, ніж у першому, який, на мою думку, був гіршим. У другому таймі ми покращили гру».

Українець підкреслив, що команда не буде зациклюватися на цій невдачі.

«Ми завжди хочемо перемагати й знаємо, які кольори ми носимо. Немає проблем, ми повинні продовжувати працювати й готуватися до наступної гри. Ми повинні продовжувати в тому ж ключі».

Також гравець побажав здоров’я своєму конкуренту Тібо Куртуа, якого він вперше підмінив в цьому сезоні.

«Особисто я радий знову грати. З іншого боку, я сподіваюся, що Куртуа одужає. Але сьогодні найголовніше було перемогти, а нам це не вдалося. Я не можу бути щасливим, тому що ми завжди хочемо перемагати, і неважливо, хто на полі, команда понад усе», – наводить слова Луніна пресслужба Реалу.