«Не можна знімати таких футболістів»: Мілевський розкритикував рішення Шовковського у матчі Зальцбург – Динамо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
845
3 голоси
«Не можна знімати таких футболістів»: Мілевський розкритикував рішення Шовковського у матчі Зальцбург – Динамо
Артем Мілевський, фото: Instagram
Колишній нападник Динамо Артем Мілевський прокоментував виліт біло-синіх від Зальцбурга в раунді плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів. Він назвав головну помилку головного тренера Олександра Шовковського.

Ексфорвард Динамо Артем Мілевський висловився після гостьової нічиєї киян із Зальцбургом (1:1) в матчі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, яка в купі із поразкою із рахунком (0:2) у першій зустрічі залишила команду Олександра Шовковського за бортом турніру.

Мілевський пояснив, в чому бачить проблему Шовковського.

«Не можна знімати таких футболістів, як Андрій Ярмоленко, змінюючи його на Волошина, за усієї поваги. Не можна знімати Володимира Бражка…».

Легенда пояснив, чому так вважає.

«Як казав один тренер: «Не можна міняти Мілевського. Він повинен хоч ходити, хоч на одній нозі, але він дуже небезпечний». І Ярмоленко дуже небезпечний. Навіть якщо він просто буде ходити, він вже відвертає увагу захисників».

Мілевський заявив, що такий висококласний гравець як Ярмоленко будь-якої миті може принести користь.

«Я не хочу нікому радити, Боже збав. Однак є моменти, які ти розумієш з віком. Ну, не можна міняти Ярмоленка, як би він не втомився. Тому що він може своєю лівою ключкою у будь-який момент виконати й забити. Це небезпечно для захисників, для Зальцбурга та всіх».

Заміною свого лідера, як підкреслив колишній динамівець, біло-сині самі себе позбавили шансів.

«Змінюють Ярмоленка? Всі такі: «А, ну, змінили Ярмоленка, ну все, коротше, бувайте», – сказав Мілевський в ефірі YouTube-каналу ПРОФУТБОЛ Digital.

Динамо тепер зіграє в Лізі Європи. Жеребкування пройде 30 серпня.