Шовковський назвав сильні сторони Зальцбурга: тренер Динамо згадав футбольного бога

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
144
1 голос
Шовковський назвав сильні сторони Зальцбурга: тренер Динамо згадав футбольного бога
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський поділився передматчевими очікуваннями за добу до гри фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів проти Зальцбурга.

На легку прогулянку ніхто навіть і не сподівається. Олександр Шовковський, відповідаючи на питання представників ЗМІ на передматчевій пресконференції у переддень першої гри фінальної кваліфікації проти Зальцбурга, чітко дав зрозуміти – суперника знає, поважає, але не боїться.

«Потрібно міцно стояти на ногах, а в іншому покладатимемося на футбольного бога. Команда суперника молода, амбітна, грає у швидкісний футбол, намагається диктувати свої умови на футбольному полі. Безумовно, потрібно від усієї їхньої ланки атаки очікувати загострення та бути обережними при організації своєї гри в обороні. Щодо виокремлення когось з футболістів, я цього ніколи не робив і зараз не буду.

Скажу лише, що, крім останнього сезону, Зальцбург постійно вигравав чемпіонат та брав участь у Лізі чемпіонів. Це говорить про достатньо високий, хороший рівень команди», – наводить слова Шовковського пресслужба Динамо.

🔥Читайте також: Динамо – Зальцбург: де та коли дивитися матч плей-оф кваліфікації ЛЧ, хто фаворит і які шанси на гол у Ваната

Цікаве передматчеве інтерв’ю до гри Динамо – Зальцбург нашим колегам з сайту «Український футбол» дав культовий нападник біло-синіх Олег Протасов.

  • Перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом заплановано на завтра, середу 21 серпня.
  • Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.