«Обманули діда»: Леоненко підказав Суркісу, які позиції треба підсилити в Динамо, згадавши Луческу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
8499
7 голосів
«Обманули діда»: Леоненко підказав Суркісу, які позиції треба підсилити в Динамо, згадавши Луческу
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко поділився враженнями від матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду ЛЧ між Рейнджерс та біло-синіми (0:2).

Віктор Леоненко, коментуючи підсумок гри Рейнджерс – Динамо (0:2), зауважив, що біло-синім треба підсилювати склад, але він не вірить в те, що Ігор Суркіс розщедриться на сильних гравців, навіть якщо його клуб вийде до групового раунду Ліги чемпіонів.

«Такі обіцянки я ще за Луческу чув. Обманули діда. Прикупити треба не одного гравця, і не двох. Атаку треба підсилювати – взяти півзахисників і нападників. Захищатися й руйнувати Динамо вміє, треба ще й створювати».

Незадоволений Леоненко і від ротації складу у виконанні Олександра Шовковського, який дає лідерам своєї команди час перепочити після єврокубкових матчів.

«Після першої гри з Рейнджерс у матчі з Вересом відпочивали Ванат, Бражко, Караваєв, Ярмоленко. Тобто чемпіонат ще не розпочався, а їм вже дають можливість відпочивати. Це при тому, що дозволено п’ять замін. А футболісти вже втомилися», –  розповів Леоненко в інтерв'ю Football24.ua.

  • У фінальному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо зіграє проти австрійського Зальцбурга.
  • Перший поєдинок між киянами та «червоними биками» заплановано на 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.