Трансфери Піхальонка та Брагару окупили: відомо, скільки Динамо заробило за вихід у плей-оф відбору Ліги чемпіонів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
10981
5 голосів
Трансфери Піхальонка та Брагару окупили: відомо, скільки Динамо заробило за вихід у плей-оф відбору Ліги чемпіонів
Гравці Динамо. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Володимир Звєров повідомив, яку суму встигло заробити київське Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів після проходу Партизана та Рейнджерс.

Вчора, 13 серпня, київське Динамо обіграло шотландський Рейнджерс, який грав у меншості через червону картку у Хефре, з рахунком 2:0. Перша гра українців з клубом із Глазко завершилася внічию (1:1).

Таким чином команда Олександра Шовковського вийшла до фінального етапу кваліфікації Ліги чемпіонів, де зіграє з австрійським Зальцбургом.

Нагадаємо, що раніше кияни вже подолали один раунд відбору, коли знищили сербський Партизан (6:2 та 3:0).

Володимир Звєров заявив, що, пройшовши два раунди кваліфікації, Динамо заробило п’ять мільйонів євро. Тріумф гранда УПЛ над Зальцбургом принесе киянами ще понад 30 мільйонів євро.

Таким чином можна констатувати, що літні підписання Динамо в обличчі Олександра Піхальонка та Максима Брагару вже окупилися, адже за них кияни заплатили 2.5 мільйони євро та 300 тисяч євро відповідно.

  • Перший матч між Динамо та Зальцбургом заплановано на 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
  • Кияни вже точно гарантували собі місце у основному етапі Ліги Європи.