Сабо назвав гравця, який його вразив у грі Динамо з Рейнджерс: легенда киян озвучив вирок одному з лідерів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
41696
19 голосів
Сабо назвав гравця, який його вразив у грі Динамо з Рейнджерс: легенда киян озвучив вирок одному з лідерів
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер Динамо Йожеф Сабо поділився думками про гру столичного гранду проти Рейнджерс (2:0) в матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

У вівторок, 13 серпня, київське Динамо на виїзді здобуло перемогу над шотландським Рейнджерс з рахунком 2:0. 

Йожеф Сабо заявив, що головний тренер киян Олександр Шовковський вчасно робив заміни, а Олександр Піхальонок є більш класним гравцем, ніж Віталій Буяльський.

«Все сталося дуже вчасно, за що головного тренера Динамо треба особливо відзначити. Волошин додав мобільності попереду, але вихід Піхальонка – це ідеальний хід! 

На мою думку, Піхальонок вище класом, ніж Буяльський. Вони грають на одній позиції, однак в майбутньому потрібно більше довіряти саме Піхальонку, у якого чудова ліва нога – і пас може віддати, і удари майстерні».

Фахівець впевнений, що ексхавбек Дніпра-1 має обов’язково грати зі стартових хвилин у грі проти Зальцбурга.

«У стартовому складі повинен виходити Піхальонок. Все інше по ходу підготовки до протистояння із Зальцбургом визначить Шовковський, йому варто довіряти», – заявив Сабо для Footboom.

  • Перший матч із Зальцбургом Динамо зіграє на номінально домашньому полі 20 серпня. Поєдинок-відповідь у Австрії відбудеться 27 серпня.
  • В основній сітці нової Ліги чемпіонів зіграє чемпіон України донецький Шахтар.