Циганик висловився про вилучення у матчі Рейнджерс – Динамо: журналіст згадав ексарбітра Колліну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
207
1 голос
Циганик висловився про вилучення у матчі Рейнджерс – Динамо: журналіст згадав ексарбітра Колліну
Ігор Циганик. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст і коментатор Ігор Циганик поділився думками від матчу-відповіді між шотландським Рейнджерс та київським Динамо (0:2) у Лізі чемпіонів.

У вівторок, 13 серпня, київське Динамо обіграло шотландський Рейнджерс, який грав в меншості через червону картку у Хефре, з рахунком 2:0 та вийшло до фінального етапу кваліфікації Ліги чемпіонів.

Ігор Циганик вважає, що друга жовта картка гравцеві шотландців була показана справедливо. Також журналіст згадав колишнього очільника суддівського корпусу УАФ та ексарбітра П’єрлуїджі Колліну. 

«Друга жовта – справедлива. Коли він вистрибує і опускає руки – це допоміжний рух. Якщо він вистрибує та махає руками – це відмашка. Я багато років ходив до Колліни, там було багато всяких дурниць. Але багато речей він дуже цікаво пояснював. Арбітри завжди за природність процесу.

Коли рука бовтається, і м'яч у неї влучає – вони не ставлять пенальті. Раніше це був стовідсотковий 11-метровий. Коли ти стрибаєш і чіпляєш руками під час зльоту чи падіння, то це не страшно. Але коли ти стрибаєш і починаєш рух ліктем – це відмашка», – сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • Наступним суперником Динамо у боротьбу за основну стадію Ліги чемпіонів стане австрійський Зальцбург.
  • Перший матч між киянами та «червоними биками» заплановано на 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.