«Я припускав, що Партизан слабкий, але вони виявилися взагалі глухонімими»: менеджер – про перемогу Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
153
1 голос
«Я припускав, що Партизан слабкий, але вони виявилися взагалі глухонімими»: менеджер – про перемогу Динамо
Динамо – Партизан. Фото: Google
Футбольний агент та менеджер В’ячеслав Заховайло поділився думками про розгромну перемогу київського Динамо на белградським Партизаном у кваліфікації Ліги чемпіонів (6:2).

У вівторок, 23 липня, київське Динамо розпочало боротьбу за потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів з другого кваліфікаційного раунду та розгромно перемогло сербський Партизан з рахунком 6:2.

▶️ Відео голів матчу Динамо – Партизан дивіться за ПОСИЛАННЯМ

В’ячеслав Заховайло не став надто хвалити команду Олександра Шовковського, адже розуміє, що наступні суперники у кваліфікації будуть куди сильніші.

«‎Динамо Київ – Партизан Белград 6:2. У кваліфікації Ліги Чемпіонів обіграти суперника у чотири м'ячі? Дорогого варте! Є результат і треба хвалити. Але я не співатиму солодкі дифірамби. Тому що, я усвідомлюю, що чекає наше Динамо попереду». 

Менеджер зізнався, що Партизан здивував його слабкою грою.

«Якщо характеризувати нашого суперника, мовою фраза Валерія Васильовича Лобановського: «Тренування з підвищеною відповідальністю». Я припускав, що Партизан слабкий, але на перевірку вони виявилися взагалі глухонімими. Жорсткі слова з мого боку, але вони справедливі».

Але Заховайло також помітив і слабкі місця у грі киян.

«‎Перша гра сезону завжди проходить у нервовій обстановці. Динамо Київ є Динамо Київ, і питати за якість гри уболівальники будуть суворо. Перейду до конкретики. Поки що немає інтенсивності в ходженні м'яча. Виходимо з оборони дуже повільно, Як наслідок суперник встигає перебудовувати оборонні блоки, тим самим перекриваючи вільні зони, позбавляючи нас відкритого простору». 

Окремо футбольний агент зупинився на грі Динамо у захисті.

«Окрема оцінка – це наша організація гри в обороні. Тенденція проста – самі собі привозимо. Великий відсоток шлюбу у передачах при білд-апі. Гравці оборони втрачають концентрацію та позицію при флангових атаках нашого суперника‎».

Менеджер вважає, що підписання Піхальонка допоможе столичній команді більш різноманітно діяти. 

«‎Нарешті про хороше. З придбанням Піхальонка з'явилася надія на креатив у центрі поля. Загалом, є надія. Якщо ми розраховуємо потрапити до Ліги чемпіонів, нам потрібно додавати. Всім добра... Слава Україні...», – написав Заховайло у Фейсбуці.

  • Матч-відповідь між Динамо та Партизаном пройде 31 липня.