«Він може на футбольному полі все»: Суркіс у захваті від новачка Динамо після розгрому Партизана

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1226
1 голос
«Він може на футбольному полі все»: Суркіс у захваті від новачка Динамо після розгрому Партизана
Олександр Піхальонок з сином святкує перемогу у Любліні. Фото: ФК Динамо (Київ)
Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував підсумок першого поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів у якому футболісти його клубу розтрощили Партизан (6:2).

Ігор Суркіс залишився максимально задоволеним результатом, який продемонструвало Динамо у Любліні, розтрощивши в першій грі другого кваліфікаційного раунду ЛЧ сербський Партизан з Белграда (6:2).

«Прикрий гол, який пропустили на початку - таке буває, це футбол. Але хлопці впоралися з цим, і незважаючи на те, що пропустили другий необов'язковий м'яч, змогли забезпечити такий рахунок, після якого їдемо до Белграду більш-менш спокійними. Але розслаблятися не можна й повноцінно готуватися до наступної гри».

Також Суркіс прокоментував і дебют за команду Олександра Шовковського новачка біло-синіх Олександра Піхальонка, який вистрілив голом у першому ж матчі

«Піхальонок - це креатив, він може на футбольному полі все. Він може віддати пас, він може забити, він може відібрати м'яч», –  розповів Суркіс в інтерв'ю клубній пресслужбі Динамо.

▶️  Відео голів у поєдинку Динамо – Партизан дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Поєдинок-відповідь між Партизаном та Динамо буде зіграно у наступну середу, 31 липня, в столиці Сербії Белграді.
  • Початок матчу, який пройде за порожніх трибун, заплановано на 21:00 за київським часом.