Лунін «‎знищує» російських окупантів грою у Лізі чемпіонів: як українець «відмінусував‎» московського силовика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3896
2 голоси
Лунін «‎знищує» російських окупантів грою у Лізі чемпіонів: як українець «відмінусував‎» московського силовика
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реала та національної збірної України Андрій Лунін пропустив від мюнхенської Баварії у першому матчі 1/2 фіналу ЛЧ два голи та цим «відмінусував» одного з російських силовиків.

У вівторок, 30 квітня, Баварія на власній арені зіграла нічию з Реалом, ворота якого захищав Андрій Лунін, в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з рахунком 2:2.

Той факт, що наш співвітчизник не зміг вберегти ворота у недоторканності або хоча б проступив на гол менше, змусив покінчити життя самогубством московського поліцейського. 

Російського 38-річного силовика знайшли мертвим 1 травня, а пропагандистські ЗМІ стверджують, що самогубець застрелився з табельної зброї, тому що поставив велику суму грошей на перемогу мадридського гранда над мюнхенцями. 

  • Сьогодні, 8 травня, Реал у Мадриді зіграє проти Баварії у матчі-відповіді. Гра запланована на 22:00 за київським часом.
  • Лунін у поточному сезоні провів 29 матчів у всіх турнірах за іспанців, пропустив 27 голів та 12 поєдинків провів «на нуль».
  • Контракт українця з Реалом розрахований до 30 червня 2025 року.