Лунін не повірив Беллінгему і жорстоко поплатився за це: відео рокового епізоду у грі з Баварією

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
204
1 голос
Лунін не повірив Беллінгему і жорстоко поплатився за це: відео рокового епізоду у грі з Баварією
Андрій Лунін та Гаррі Кейн. Фото: Google
У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Реал на виїзді розписав нічию з Баварією (2:2). Один з голів мадридці пропустили з пенальті, який Лунін міг відбити, якби послухав підказку від Беллінгема.

Напередодні, 30 квітня, у першій грі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Баварія та Реал не виявили сильнішого на полі мюнхенського клубу, розійшовшись бойовою нічиєю (2:2).

Однак, виявляється, що Реал міг і не пропустити від Баварії другий гол, якби воротар вершкових Андрій Лунін у моменті з пробиттям пенальті Гаррі Кейном, прислухався до поради Джудда Беллінгема.

Телекамери зняли красномовний момент, як Беллінгем чітко показує Луніну, куди пробиватиме Кейн, однак Андрій вирішив стрибнути в інший кут. 

Кейн та Беллінгем разом грають за національну збірну Англії і, ймовірно, Джуд знав чи здогадувався, куди противатиме Гаррі.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Баварія – Реал дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Матч-відповідь між мадридським Реалом та мюнхенською Баварією відбудеться 8 травня у столиці Іспанії. Початок поєдинку о 22:00 за Києвом.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 28-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 26 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.