Луніна «притиснули до стінки»: в Іспанії розклали по поличках воротарське питання Реалу у матчах з Баварією

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
532
2 голоси
Луніна «притиснули до стінки»: в Іспанії розклали по поличках воротарське питання Реалу у матчах з Баварією
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Український воротар Реалу Андрій Лунін скоро може втратити місце першого номера команди. У спину йому вже дихає Тібо Куртуа, який повернувся у стрій.

Тібо Куртуа, який відновився після травми, може зіграти у воротах Реалу вже у найближчому домашньому матчі проти Кадіса у 34-му турі Ла Ліги.

Андрію Луніну довірять перший гостьовий матч проти Баварії в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, а ось чи зіграє він у поєдинку-відповіді, буде залежати від його виступу.

Як повідомив журналіст Diario MARCA Хосе Фелікс Діас, така нестабільна ситуація може змусити Луніна серйозно задуматися про майбутнє.

Спортивне керівництво спробує переконати його, що він може стати дуже важливою частиною проєкту. Контракт спливає у 2025 році, тому йому доведеться ухвалити рішення у найближчі місяці. Президент Реалу Флорентіно Перес не збирається відпускати його безплатно.

Таким чином, крапка у питанні буде поставлена вже скоро. Менеджмент клубу тривожить позиція агента Луніна Жорже Мендеша, однак вони вірять у бажання Луніна продовжувати носити футболку Реалу.

  • Лунін в цьому сезоні відіграв 28 матчів за Реал, у яких пропустив 25 голів (12 «сухих» поєдинків);
  • Першу гру проти Баварії мадридці проведуть у вівторок, 30 квітня. Матч стартує о 22:00 за Києвом.