Лунін ризикує пропустити матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії: відома причина

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
539
1 голос
Лунін ризикує пропустити матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії: відома причина
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін може пропустити поєдинок-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії. Причина – вихід з лікарняного першого номера вершкових Тібо Куртуа.

За інформацією іспанського порталу Realmadridexclusivo, головний тренер Реала Карло Анчелотті, який днями анонсував повернення до основного складу королівського клубу Тібо Куртуа, планує почати ротацію на останньому рубежі своєї команди, як тільки бельгієць буде у строю.

Куртуа, скоріш за все, буде повністю готовим до матчу 34-го туру Ла Ліги проти Кадіса, який відбудеться 4 травня.

Зважаючи на це, у першому поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти німецької Баварії з Мюнхена, який буде зіграно вже 30 квітня, у старті Реала має вийти Андрій Лунін. Натомість у другій грі, 8 травня, українця може замінити його основний конкурент Тібо Куртуа. 

Бельгієць вже навіть сам сказав, що зараз перебуває у хорошій формі, тож Карло Анчелотті може довірити йому місце в старті у матчі-відповіді проти німецького клубу для його психологічної впевненості в собі.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 27-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 24 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.