Луніну приготуватися: Анчелотті анонсував повернення Куртуа – коли бельгієць зможе зіграти за Реал

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
57
1 голос
Луніну приготуватися: Анчелотті анонсував повернення Куртуа – коли бельгієць зможе зіграти за Реал
Тібо Куртуа та Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті обмовився, що конкурент за місце на останньому рубежі Андрія Луніна Тібо Куртуа може повернутися на поле вже на початку травня.

Карло Анчелотті анонсував повернення до складу Реала бельгійського воротаря Тібо Куртуа, який через травми пропустив весь поточний сезон.

«У нас є гравці, які не відновилися на сто відсотків, тому мені потрібно подумати про кілька речей. У тому числі про позицію воротаря, де Куртуа також перебуває в гарній формі та може зіграти вже наступного тижня проти Кадіса (4 травня)», – цитує Анчелотті портал Managing Madrid

Нагадаємо, що ще у середині березня Куртуа переніс операцію на коліні через розрив внутрішнього меніска. Згодом бельгієць зазнав ще й розриву хрестоподібної зв'язки.

  • Після 32-х турів Реал має у своєму доробку 81 бал та очолює чемпіонську гонку в іспанській Ла Лізі. Відрив від свого одвічного й найпринциповішого конкурента Барселони, яка займає другий щабель, складає 11 очок.
  • У наступному турі, 26 квітня, Лунін та компанія на виїзді зіграють проти Реал Сосьєдада. Початок гри у Сан-Себастьяні о 22:00 за київським часом.
  • Український воротар королівського клубу Андрій Лунін в нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 27-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 25 пропущених голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів у європейській валюті.