Зірка Реала допоміг Луніну у серії пенальті проти Ман Сіті: Модріч зробив топову підказку українцеві

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
62
1 голос
Зірка Реала допоміг Луніну у серії пенальті проти Ман Сіті: Модріч зробив топову підказку українцеві
Андрій Лунін. Фото: Google
Українському голкіперу мадридського Реалу Андрію Луніну відбити удар з позначки Матео Ковачіча під час післяматчевої серії пенальті з Ман Сіті в рамках 1/4 фіналу ЛЧ допоміг Лука Модріч.

Андрій Лунін став героєм у грі-відповіді Реалу з Манчестер Сіті в рамках чвертьфіналу Ліги чемпіонів, коли, після нічиєї в основний час з рахунком 1:1, виграв післяматчеву серію пенальті – 4:2.

Але, як повідомляє Relevo, посилаючись на кілька власних джерел у роздягальні Реалу, заслуга у відбитому ударі з позначки від Матео Ковачіча належить не тільки українцю.

Наш співвітчизник обговорював тактику на серію одинадцятиметрових з тренером воротарів Луїсом Лопісом та Кепою Аррісабалагою, коли до них підбіг Лука Модріч та заявив, що Ковачіч під тиском завжди завдає удару у правий від воротаря кут.

Українець послухав партнера по команді та парирував постріл гравця Ман Сіті.

  • Лунін в цьому сезоні провів за Реал 27 матчів, у яких пропустив 23 м’ячі (12 зустрічей на «нуль»).
  • Transfermarkt оцінює українця у 16 мільйонів євро. Угода між мадридцями та футболістом діє до 30 червня 2025 року.
  • В 1/2 фіналу ЛЧ Реал зустрінеться із Баварією. Ігри пройдуть 30 квітня та 8 травня. Перший поєдинок вершкові проведуть в гостях.
  • У Ла Лізі після 31-го туру Реал має у своєму доробку 78 залікових очок та одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці. 
  • Завтра, 21 квітня, Реал вдома прийме Барселону у 32-му турі Прімери.