Лунін закрив питання феєричного матчу з Ман Сіті: українець пояснив, як він примудрився відбити два пенальті

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
815
2 голоси
Лунін закрив питання феєричного матчу з Ман Сіті: українець пояснив, як він примудрився відбити два пенальті
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Український воротар Реалу Андрій Лунін прокоментував перемогу своєї команди над Манчестер Сіті (1:1, пен. 4:3) у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Перший поєдинок завершився внічию 3:3.

Голкіпер Реалу Андрій Лунін прокоментував перемогу над Манчестер Сіті (1:1, пен. 4:3) у матчі-відповіді в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Українець зізнався, що це було складне випробування для нього.

«Я виснажений, тому що це мій перший матч на такому рівні, 120 хвилин у Лізі чемпіонів на виїзді. Нам довелося добре попрацювати, але команда старанно боролася, щоб пройти до півфіналу».

Висловився трохи він й про серію післяматчевий пенальті, протягом якої він потягнув два удари.

«Всі гравці, які залишилися на полі, були готові, і мені довелося ризикнути з одним із них. На щастя, все вийшло добре. В одному випадку (з Бернардо Сілвою) мені довелося залишитися в центрі».

Пояснив Лунін й те, чому його команда обрала захисну тактику та кінцівку другого тайму та додатковий час.

«Іноді трапляються ігри, в яких ти мусиш окопатися і битися за перемогу. Ти не можеш завжди грати з м'ячем або бути найкращою командою на полі. Це був дивовижний досвід для мене, і команда доклала неймовірних зусиль протягом 120 хвилин».

Наостанок українець скромно похвалив усю команду.

«Герой сьогоднішнього матчу – це команда. Ми, гравці, завжди говоримо разом, і вони допомогли мені разом з тренерським штабом. Ми добре вибрали, і все вийшло», – наводить слова Луніна пресслужба Реалу.

  • Лунін у нинішньому сезоні провів за Реал 27 ігор, у яких пропустив 23 голи (12 зустрічей «на нуль»);
  • В 1/2 фіналу ЛЧ «вершкові» зустрінуться із Баварією. Ігри пройдуть 30 квітня та 7 травня. Перший поєдинок «вершкові» проведуть в гостях;
  • 21 квітня Реал вдома прийме Барселону рамках 32-го туру чемпіонату Іспанії.