«Зінченко був не такий поганий, як про нього говорили»: в Англії спрогнозували склад Арсенала на гру з Баварією

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
69
2 голоси
«Зінченко був не такий поганий, як про нього говорили»: в Англії спрогнозували склад Арсенала на гру з Баварією
Такехіро Томіясу та Олександр Зінченко. Фото: Google
Британський журналіст, головний клубний кореспондент Арсенала Кая Кайнак вважає, що український бек лондонського клубу Олександр Зінченко розпочне поєдинок-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії на лаві для запасних.

На думку нашого колеги з Великої Британії містера Каї Кайнака, Олександр Зінченко не зовсім того плану гравець, який би ідеально підійшов для гри проти Баварії, бо він не настільки цупкий у захисті, як його одноклубник Такехіро Томіясу.

«Лівий захисник – справжня тристороння монета. Олександр Зінченко був зовсім не такий поганий, як про нього говорили на вихідних (проти Астон Вілли, 0:2), і змінив хід гри в перерві першого матчу (з Баварією, 2:2).

Як на мене, це має бути Такехіро Томіясу. Так, це ризик – давати японському легіонеру його перший старт у 2024 році на клубному рівні в умовах таких високих ставок, але він має всі якості, необхідні для того, щоб тримати Баварію на відстані», – наводить слова Кая Кайнака портал Football.london.

Склад Арсенала на матч 1/4 фіналу ЛЧ проти Баварії за версією Каї Кайнака

  • Воротар: Рая.
  • Захисники: Вайт, Саліба, Габріел, Томіясу.
  • Півзахсники: Парті, Райс, Едегор.
  • Нападники: Сака, Гаверц, Жезус.

Поєдинок Баварія – Арсенал буде зіграно сьогодні, 17 квітня. Початок гри о 22:00 за київським часом. У першому матчі «каноніри» та мюнхенці розійшлися, розписавши результативну нічию 2:2.

  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 32 матчі в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.