Кепа рішуче відповів Анчелотті за довіру Карло до Луніна: в Іспанії розкрили слова конкурента українця у Реалі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2094
1 голос
Кепа рішуче відповів Анчелотті за довіру Карло до Луніна: в Іспанії розкрили слова конкурента українця у Реалі
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
Голкіпер мадридського Реалу Кепа Аррісабалага відреагував на рішення головного тренера команди Карло Анчелотті довірити місце у старті на гостьовий матч проти РБ Лейпциг (1:0) у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів своєму конкурентові Андрію Луніну.

Іспанський воротар Реалу спокійно відреагував на рішення головного «вершкових» Карло Анчелотті випустити в основі на гру із РБ Лейпциг (1:0) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів свого українського конкурента Андрія Луніна.

Як повідомляє видання Defensa Central, свою думку щодо цього кроку Аррісабалага доніс особисто Анчелотті, сказавши йому наступне:

«Я тут не для того, щоб створювати погану атмосферу, навпаки, я поважаю рішення тренерського штабу, дякую за пояснення, тренере».

  • Зазначимо, що Лунін провів вже п’ятий матч поспіль в основі за Реал;
  • Усього в цьому сезоні він відіграв 18 матчів (13 пропущених голів, вісім зустрічей «на нуль»);
  • Аррісабалага, який влітку був на рік орендований з Челсі, провів також 18 ігор (18 пропущених голів, сім зустрічей «на нуль»);
  • Перший номер мадридців бельгієць Тібо Куртуа продовжує відновлюватися після травми, яку отримав перед початком сезону;
  • Матч-відповідь із РБ Лейпциг Реал проведе 6 березня;
  • Наступна гра у команди Анчелотті запланована на 18 лютого. Команда в гостях протистоятиме Райо Вальєкано у 25-му турі Ла Ліги.