«Обговорили заявку на проведення жіночого ЧС-2027»: Шевченко відвідав конгрес УЄФА в Парижі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
209
0 голосів
«Обговорили заявку на проведення жіночого ЧС-2027»: Шевченко відвідав конгрес УЄФА в Парижі
Президент Німецького футбольного союзу Бернд Нойендорф та Андрій Шевченко. Фото: Андрій Шевченко
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко розповів про роботу на конгресі УЄФА у Франції, який він відвідав у середу, 7 лютого.

Сьогодні, 7 лютого, відбувся конгрес УЄФА у французькому Парижі. Президент УАФ Андрій Шевченко розповів про роботу на ньому:

«Сьогодні працюємо в Парижі на конгресі УЄФА, який збирає представників усіх європейських футбольних асоціацій. Провели зустрічі з делегаціями Німеччини та Італії. Обговорили ⁠⁠можливість вивчення досвіду з підготовки та навчання тренерів та організації літніх футбольних таборів для українських дітей.

Окремо з німецькими колегами обговорили заявку Німеччини, Бельгії та Нідерландів на проведення жіночого чемпіонату світу 2027 року та організації благодійних заходів. Сьогодні заплановано ще декілька зустрічей, про які напишу окремо», – написав Шевченко у Facebook.

  • Нагадаємо, що 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Зазначимо, що Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.