Колишнього наставника Шахтаря назвали найцікавішим тренером покоління: слова легенди

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
306
0 голосів
Колишнього наставника Шахтаря назвали найцікавішим тренером покоління: слова легенди
Роберто Де Дзербі. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної Італії Арріго Саккі розсипався в компліментах своєму співвітчизнику Роберто Де Дзербі і разом з тим назвав свою країну старомодною.

Арріго Саккі поділився фаховою думкою стосовно головного тренера Брайтона, свого земляка Роберто Де Дзербі, якого на тижні заочно сватали на заміну Юргену Клоппу до Ліверпуля.

«Я вважаю Де Дзербі найцікавішим тренером останнього покоління, тому відчуваю, що він готовий обійняти посаду тренера у топ-клубі. Взагалі мені шкода, що жоден італійський клуб не спробує його підписати. 

Я питаю себе: чому такий молодий тренер змушений емігрувати, щоб досягти більших цілей? Для мене відповідь така: Італія – старомодна країна у футбольному плані», –  розповів Саккі в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.

  • Роберто Де Дзербі працював з Шахтарем у сезоні 2021/2022 років. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну італієць залишив свою посаду в донецькому клубі.
  • Арріго Саккі  тренував національну збірну Італії з 1991 по 1996 роки. Разом зі Скуадрою Адзуррою фахівець ставав срібним призером чемпіонату світу 1994 року.