«Це дуже важливий для мене момент»: Шевченко розповів, коли вирішив стати президентом УАФ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
498
0 голосів
«Це дуже важливий для мене момент»: Шевченко розповів, коли вирішив стати президентом УАФ
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент УАФ Андрій Шевченко розповів, коли ухвалив рішення балотуватися на посаду голови організації, а також заявив, що не вважає свою нову посаду політичною.

Андрій Шевченко розповів про те, коли ухвалив рішення балотуватися на посаду голови Української асоціації футболу:

«Кілька місяців тому я всерйоз задумався над можливістю стати футбольним функціонером. Це було важке рішення, я багато думав про це. Я розумію, які переді мною виклики і відповідальність. Але прийшов час рухатися вперед. Рішення прийнято, буду працювати. Я бачу, що ми можемо зробити речі, які допоможуть розвитку українського футболу».

Новий президент УАФ заявив, що не вважає свою нову посаду політичною:

«Я не хочу мати жодного відношення до політики. Це футбольна справа. Я прийшов сюди, щоб зробити все, що я можу. Я хочу допомогти. Це дуже важливий для мене момент, який мене мотивує та рухає вперед», –  розповів Андрій Шевченко в інтерв'ю YouTube-каналу «Бомбардир».

  • Нагадаємо, що 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Зазначимо, що Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.