Суд переніс засідання щодо справи Павелка: коли розглядатимуть апеляцію колишнього президента УАФ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
212
0 голосів
Суд переніс засідання щодо справи Павелка: коли розглядатимуть апеляцію колишнього президента УАФ
Андрій Павелко. Колаж: Спорт-Експрес
Львівський апеляційний суд мав розглядати апеляцію юристів Андрія Павелка на рішення продовжити експрезиденту УАФ запобіжний захід до 16 лютого.

Львівський апеляційний суд переніс на 7 лютого розгляд апеляції юристів Андрія Павелка на рішення продовжити експрезиденту УАФ запобіжний захід.

Колишній голова Української асоціації футболу не зможе бути присутнім на плановому засіданні виконкому УЄФА, членом якого він є, призначеному на 8 лютого.

В той же день, 7 лютого, в цьому ж суді буде розглядатися й ідентична апеляція колишнього генерального секретаря Юрія Запісоцького, повідомляє ТаТоТаке.

Зазначимо, що Шевченківський районний суд міста Львова продовжив термін перебування під вартою президента УАФ Андрія Павелка до 15 лютого.

Нагадаємо, що 25 січня Андрія Шевченка за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.

  • Колишній президент УАФ Андрій Павелко ще з листопада 2022 року перебуває під активним слідством у справі про розкрадання коштів на будівництво заводу з виготовлення штучних полів.
  • Починаючи з лютого 2023 року, функціонера було відсторонено від своєї посади на час слідства.