«З мене сміялися»: тренер збірної України розкрив деталі свого бізнесу і розповів, при чому тут Лунін

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
906
0 голосів
«З мене сміялися»: тренер збірної України розкрив деталі свого бізнесу і розповів, при чому тут Лунін
Рустам Худжамов. Фото: Instagram
Тренер воротарів національної збірної України Рустам Худжамов розповів про свій бренд рукавиць Brave GK та головного амбасадора Андрія Луніна, який захищає кольори мадридського Реалу.

Тренер голкіперів збірної України Рустам Худжамов пригадав, як йому прийшла ідея створити власний бренд воротарських рукавиць Brave GK.

«Коли я зрозумів, що моя кар'єра наближається до завершення, я почав думати про те, чим би я хотів займатися. Одного разу я заснув і не знаю, чи то мені снилося, чи то я думав, але я сказав собі: «Чому я не можу зробити бренд рукавичок?». І я спробував».

Худжамов зізнався, що навколо його ідеї було багато скепсису, однак дуже скоро мрії почали ставати реальністю.

«Спочатку з мене сміялися, але через рік у нас дев'ять воротарів у першому дивізіоні грали в наших рукавицях».

Спеціаліст також розповів, як його амбасадором став 24-річний голкіпер Реалу Андрій Лунін.

«Я підійшов до нього і запропонував безплатно надіслати рукавиці на пробу. Я зробив це з воротарями й запитав їхню чесну думку, а потім удосконалив їх. Вони йому сподобалися, і він почав їх використовувати».

За словами Худжамова, вони із Луніним продовжують тісну співпрацю та роздумують над вдосконаленням моделей.

«Я взяв останню версію на останній збір, і він попросив мене випробувати їх на тренуванні. Коли все закінчилося, він підійшов до мене і сказав: «Віддай їх усі мені».

Худжамов вже запропонував голкіперу Реалу створити спеціальну лінію з його ім'ям та кольорами на свій вибір. Той поки не прийняв пропозицію, однак Худжамов вірить, що скоро це станеться.

Засновник Brave GK періодично навідується Мадрид, щоб зустрітися з Луніним та навіть розглядає можливість відкриття офісу в іспанській столиці, щоб розширити діяльність на Західну Європу.

Наразі він розраховує на Луніна як на головне обличчя бренду, йдеться в матеріалі Relevo.

  • Худжамов, який заснував свою компанію у 2016 році, нещодавно дав інтерв'ю сайту Sport-express.ua, у якому більш широко розповів про Brave GK;
  • Лунін в цьому сезоні провів за Реал 13 матчів, у яких пропустив 12 голів (п’ять поєдинків «на нуль»).