Дебютний гол Суареса, пенальті та асист Мессі, помилка Кривцова: Інтер Маямі влаштував перестрілку із саудитами

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
550
0 голосів
Дебютний гол Суареса, пенальті та асист Мессі, помилка Кривцова: Інтер Маямі влаштував перестрілку із саудитами
Луїс Суарес. Фото: Google
Інтер з Маямі влаштував гольову феєрію в Ер-Ріяді. Команда Сергія Кривцова, Ліонеля Мессі та Луїса Суареса видала розкішний матч проти Аль-Хіляля, програвши саудитам в самій кінцівці гри (3:4).

Інтер з Маямі продовжує лихоманити, але лідери колективу Херардо Мартіно нарешті почали відпрацьовувати свої багатомільйонні контракти. 

Після незрозумілої нічиєї зі збірною Сальвадора (0:0) та поразки від Далласа (0:1), «чаплі» полетіли до Саудівської Аравії і влаштували в столиці цієї країни справжній хокей, з огляду на кількість голів на «Kingdom Arena».

Вже у першому таймі глядачі побачили чотири голи, три з яких влетіли у сітку воріт Інтера, які боронив Дрейк Коллендер. Однак головною подією став єдиний гол Інтера, бо його забив зірковий новачок клубу з Маямі Луїс Суарес.

А по перерві, статус лідера рожевих підтвердив Ліонель Мессі, який за хвилину часу зумів реалізувати пенальті та віддати гольовий пас!

Однак, втримати бодай нічию Інтеру не вдалося. Перемогу Аль-Хілялю приніс, колишній гравець Барселони, бразилець Малком.

Щодо українця Сергія Кривцова, то наш співвітчизник відіграв 73 хвилини, але відзначився лише позиційною помилкою під час першого голу Аль-Хіляля.

Товариський матч

Аль-Хіляль (Саудівська Аравія) – Інтер (Маямі, США) 4:3 (3:1)

Голи: Мітрович, 10, Аль Хамдан, 13, Майкл, 44, Малком, 88 – Суарес, 34, Мессі, 53, пен, Руїз, 55.

  • Наступними суперниками Інтера з Маямі в передсезонних товариських іграх буде ще один гранд з Саудівської Аравії Аль-Наср, кольори якого захищає одвічний ворог Ліонеля Мессі – Кріштіану Роналду.
  • Чергова заруба між Мессі та КріРо запланова на 1 лютого. Початок гри о 20:00.
  • Перший офіційний матч сезону-2024 Інтер Маямі проведе 22 лютого. Суперником стане Реал Солт-Лейк. Початок гри о 03:00 за київським часом.
  • У минулому сезоні Сергій Кривцов зіграв за Інтер 37 матчів в усіх офіційних поєдинках: один гол, одна результативна передача.
  • Контракт гравця з клубом розрахований до 31 грудня 2024 року.