«Став для мене хрещеним батьком»: ексхавбек Динамо озвучив причини, через які Луческу залишив киян

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
442
0 голосів
«Став для мене хрещеним батьком»: ексхавбек Динамо озвучив причини, через які Луческу залишив киян
Сергій Сидорчук та Мірча Луческу. Фото: Google
Колишній капітан київського Динамо Сергій Сидорчук розповів про своє відношення до ексголовного тренера біло-синії Мірчі Луческу, який покинув столичний клуб восени минулого року.

Сергій Сидорчук, виявляється, й після того, як покинув Динамо, підтримував зв'язок з колишнім головним тренером біло-синіх Мірчею Луческу.

«Не буду приховувати, я знав про настрій містера, тому що підтримую з ним контакт і розумію, наскільки йому було важко. Після початку повномасштабного вторгнення і сам Луческу пережив операцію, і розлука з дружиною Неллі, в якої теж є проблеми зі здоров’ям, далася взнаки. 

Взагалі, коли почалася велика війна, Луческу став для мене якщо не другим батьком, то, скажімо так, хрещеним батьком. Буду завжди вдячний за те, що він зробив для мене та моєї родини», – розповів Сидорчук в інтерв'ю «Українському футболу».

  • У біло-синій футболці київського Динамо Сидорчук загалом провів 327 матчів: 21 гол, 21 асист.
  • У поточному сезоні Сергій Сидорчук провів за Вестерло 16 поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 32-річного українця у 2,2 мільйони євро.
  • Вестерло після 22-х турів посідає 11-ту сходинку в турнірній таблиці бельгійської Ліги Жупіле. Відставання від Чемпіонської групи (шостої сходинки) складає 13 пунктів.
  • У найближчій грі чемпіонату Вестерло вдома прийматиме Серкль Брюгге. Поєдинок заплановано на 30 січня. Початок гри о 21:30.
  • Мірча Луческу на чолі Динамо перебував з літа 2020 року по листопад 2023 року.
  • За цей час разом з біло-синіми румунський фахівець став чемпіоном України, завоював Суперкубок та національний Кубок.