«Абсолютно негідний і ганебний вчинок»: ексфорвард Металіста, який пограв у Словаччині, виніс вердикт Словану за матч з росіянами

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
472
0 голосів
«Абсолютно негідний і ганебний вчинок»: ексфорвард Металіста, який пограв у Словаччині, виніс вердикт Словану за матч з росіянами
Футболісти Слована. Фото: ФК Слован (Братислава)
Колишній нападник харківського Металіста та Інтер (Братислава) Олексій Дерипапа висловив власну думку про рішення словацького Слована провести товариський матч із Динамо (Москва) (1:2).

Ексфорвард Металіста та Інтер (Братислава) Олексій Дерипапа в інтерв’ю сайту «Український футбол» засудив рішення Слована зіграти спаринг із Динамо (Москва) (1:2) на зборах 23 січня.

Колишній футболіст нагадав, що гра відбулася у день чергових ракетних обстрілів рф території України. І легітимізації футбольною спільнотою спорту країни-терориста розв’язує їй руки для наступних злочинів.

«Учора ракета упала на стадіон футбольного клубу та дитячої академії в столиці, пошкодила стадіон «Локомотив» у Києві, а у цей же день словаки грають з Динамо. Але ж треба бути солідарними у футбольному колі, а не йти на поводу у посіпак, котрі намагаються знищити народ України й повернути СРСР-2!».

Дерипапа цілковито та категорично засудив вчинок словацького клубу.

«Матч Слована з Динамо – це абсолютно негідний і ганебний вчинок, який немає нічого спільного зі спортом. Вони підтримали російський футбол, який підтримує російську армію, тобто, опосередковано підтримали злочини окупантів на нашій землі», – заявив Дерипапа.

  • Нагадаємо, що Дерипапа виступав за словацький Інтер у 2001 році;
  • З 2001 по 2002 рр. він захищав кольори Металіста.