Почеттіно заявив, що гра з Мідлсбро – найбільша у сезоні: де дивитися поєдинок Челсі у півфіналі Кубка Ліги

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
262
0 голосів
Почеттіно заявив, що гра з Мідлсбро – найбільша у сезоні: де дивитися поєдинок Челсі у півфіналі Кубка Ліги
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/2 фіналу Кубка англійської ліги з Мідлсбро.

Маурісіо Почеттіно поділився очікуванням від півфінального поєдинку Кубка англійської ліги між Челсі та Мідлсбро:

«Це найбільша гра сезону, тому що це наш доступ до фіналу. Ми повинні бути переконливими, щоб перемогти. Це можливість зіграти у фіналі та виграти. Це хороший тиск. Мені подобається цей тип викликів. Ми хочемо бути в такій ситуації та грати в півфіналі.

Деякі гравці мають такий досвід гри у фіналах, і нам потрібно використати цей досвід, щоб перекласти його на молодих гравців, які, можливо, ще не мали такої можливості. Ми повинні заслужити це», – сказав тренер лондонців на передматчевій пресконференції.

Нагадаємо, що матч-відповідь півфіналу Кубка англійської ліги між Челсі та Мідлсбро відбудеться сьогодні, 23 січня. Початок гри о 22:00.

Онлайн відеотрансляцію матчу ви можете подивитися на телеканалі Setanta Sports.

Зазначимо, що перший поєдинок завершився домашньою перемогою Мідлсбро з рахунком 1:0.

  • Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі 21 поєдинок в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі
  • Підопічні Маурісіо Почеттіно мають у своєму активі 31 очко та посідають дев'яту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Англії.