Шахтар продовжує полювання за бразильськими талантами: «гірники» зацікавилися двома гравцями Фламенго

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
207
0 голосів
Шахтар продовжує полювання за бразильськими талантами: «гірники» зацікавилися двома гравцями Фламенго
Яго. Фото: Фламенго
Шахтар стежить за двома футболістами бразильського Фламенго – донецький клуб цікавиться півзахисником Кайо Гарсією та центральним захисником Яго.

Донецький Шахтар зацікавився двома гравцями бразильського Фламенго. Скаути «гірників» були присутні на останньому матчі команди U-20 бразильців з Крузейро (1:2).

Представники донеччан у поєдинку спостерігали за центральним захисником Яго та опорним півзахисником Кайо Гарсією, які провели на полі всі 90 хвилин.

Також на матчі були скаути Спортінга та Сампдорії, які стежили за цими гравцями, повідомляє бразильський журналіст Лео Жосе.

Раніше була інформація, що донецький Шахтар веде перемовини із Васко да Гамою щодо 20-річного центрального півзахисника Марлона Гомеша.

  • В активі Яго 20 матчів за команду U-20: без результативних дій. За основну команду 18-річний бразилець ще не грав.
  • Права на Кайо Гарсію належать Ферровіарії, у складі якої він дебютував на дорослому рівні. За Фламенго U-20 провів 14 матчів, без результативних дій.
  • Шахтар із 31 очком у власному активі посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ. 
  • Для Шахтаря друга половина сезону розпочнеться матчами Ліги Європи проти французького Марселя (15.02 та 22.02) та поєдинком чемпіонату проти Олександрії (24.02).