«Трубін – саме той, хто потрібен у великій команді»: огляд португальських ЗМІ на гру українця за Бенфіку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
283
0 голосів
«Трубін – саме той, хто потрібен у великій команді»: огляд португальських ЗМІ на гру українця за Бенфіку
Анатолій Трубін. Фото: Google
У неділю, 14 січня, Бенфіка в рамках 17-го туру чемпіонату Португалії розгромила Ріу Аве з рахунком 4:1. Анатолій Трубін відіграв увесь поєдинок та дізнався оцінку свого виступу від місцевої преси.

Вчора, 14 січня, Бенфіка обіграла Ріу Аве в рамках португальської першості (4:1). Наш співвітчизник Анатолій Трубін провів на полі весь поєдинок, але не зумів зберегти свої ворота «сухими».

▶️ Відео пропущеного Анатолієм Трубіним голу дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Португальська преса позитивно оцінила виступ українця, відзначивши, що його гра була вирішальною у деяких моментах матчу.

A Bola – 7/10

Ніч, в якій було багато холодного поту, пропорційно до численних небезпечних моментів, створених Ріу Аве, але українець не дав суперникам збільшити свій рахунок. Продемонстрував відмінні рефлекси під час відбиття удару Фабіо Роналду (16') та здійснив важливий сейв на 46-й хвилині після удару Жоао Граси. Він також бачив, як два м'ячі влучили у стійку, і не міг нічого зробити, окрім як сподіватися, що вітер фортуни допоможе йому.

Maisfutebol 

Про гру Трубіна сьогодні багато говорити не будуть, але гра українського голкіпера знову була вирішальною. На початку другого тайму він двічі перелякався, коли два м'ячі поспіль у стійку, але перед цим, у першому таймі, саме він утримав Бенфіку в грі, здійснивши два першокласних сейви проти Фабіо Роналду та Боатенга. Це те, що ви вимагаєте від воротаря у великій команді, і Трубін – саме той, хто вам потрібен.

  • Анатолій Трубін в поточному сезоні провів за Бенфіку 23 поєдинки в усіх офіційних турнірах: в нього дев’ять матчів «на нуль». 
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює гравця у 25 мільйонів євро.
  • Бенфіка після 17-ти турів має в активі 42 очка та посідає друге місце в турнірній таблиці португальської Прімейра ліги. Відставання від Спортінга складає одне очко.
  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме Боавішту. Поєдинок заплановано на 19 січня.