Чи перейшов ексворотар Динамо і збірної в грецький клуб? Джерело поставило крапку в заплутаній ситуації

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
277
0 голосів
Чи перейшов ексворотар Динамо і збірної в грецький клуб? Джерело поставило крапку в заплутаній ситуації
Максим Коваль. Фото: ФК Аль-Фатех
Український 31-річний голкіпер Максим Коваль стане футболістом грецького Арісу, після чого відправиться в оренду до Каламати з другого дивізіону.

Воротар Максим Коваль, який нещодавно офіційно покинув молдавський Шериф, підпише контракт з Арісом на 2,5 роки.

Як повідомляє видання Sportstonoto, трансфер буде оформлено після проходження футболістом медичного огляду, який був запланований на 12 січня.

За інформацією джерела, вже 13 числа Коваль відправиться в оренду до Каламати, що виступає у другому дивізіоні Греції. Це передбачатимуть умови контракту.

Від самого початку футбольна спільнота зв’язувала Коваля виключно із Каламатою, адже клуб оголосив про його трансфер. Однак футболіст згодом пролив світло на ситуацію, пояснивши, що прямує до Арісу, а до команди з другого дивізіону може перейти на правах оренди.

  • За Шериф Коваль виступав з початку минулого сезону. Усього за команду він провів 41 поєдинок, у яких пропустив 48 м'ячів (16 зустрічей відіграв «на нуль»);
  • В Україні воротар відомий своїми виступами з Динамо, якому належав з 2010 по 2019 рр. (106 матчів, 101 пропущений м'яч,  43 гри «на нуль»). Також у його активі дві гри за національну збірну у період з 2012 по 2017 рр. (два пропущені голи, один «сухий» поєдинок);
  • Аріс посідає п'яту сходинку у таблиці чемпіонату Греції, маючи в активі 27 очок після 17 зіграних зустрічей;
  • Каламата йде також п'ятою у групі Південь другого за силою дивізіону, набравши 21 очко у 13 поєдинках.