Трансферу не буде: колишній воротар Динамо і збірної України поставив крапку у заплутаній ситуації

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
832
0 голосів
Трансферу не буде: колишній воротар Динамо і збірної України поставив крапку у заплутаній ситуації
Максим Коваль. Фото: Аль-Фатех
Український 31-річний голкіпер Максим Коваль поки не став гравцем Каламати, попри офіційне оголошення про це грецьким клубом з другого дивізіону. Футболіст має дещо інший план продовження кар’єри.

Колишній воротар київського Динамо та національної збірної України Максим Коваль ще не є гравцем Каламати, про що поспішив оголосити грецький клуб.

Голкіпер у коментарі сайту «Український футбол» особисто прояснив дану ситуацію. Насправді він веде перемовини з Арісом з вищого дивізіону Греції.

«Правдиво те, що я веду переговори з Арісом і у них можлива оренда в Каламату на пів року», – заявив український воротар.

  • Зазначимо, що останнім клубом Коваля був Шериф, за який він виступав з початку минулого сезону. 31 грудня 2023 року угода між сторонами сплила і футболіст отримав статус вільного агента;
  • Усього за молдавський клуб Коваль провів 41 поєдинок, у яких пропустив 48 м'ячів (16 зустрічей відіграв «на нуль»);
  • В Україні воротар відомий своїми виступами з Динамо, якому належав з 2010 по 2019 рр. (106 матчів, 101 пропущений м'яч,  43 гри «на нуль». Також у його активі дві гри за збірну України у період з 2012 по 2017 рр. (два пропущені голи, один «сухий» поєдинок);
  • Аріс посідає п'яту сходинку у таблиці чемпіонату Греції, маючи в активі 27 очок після 17 зіграних зустрічей.