Кривбас оголосив про трьох суперників на зимових зборах: серед них є теперішній клуб Ярмолюка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
213
0 голосів
Кривбас оголосив про трьох суперників на зимових зборах: серед них є теперішній клуб Ярмолюка
Суперники Кривбасу. Фото: Кривбас
Стали відомі ще три суперники Кривбаса на зборі в іспанському Аліканте, де клуб тренуватиметься упродовж місяця. Криворіжці зіграють проти Ференцвароша, Хорсена та резервної команди Брентфорда.

Відомі імена ще трьох суперників криворізького Кривбасу на зимових навчально-тренувальних зборах в іспанському Аліканте.

Заплановані спаринги з угорським Ференцварошом (25 січня), датським Хорсенсом (3 лютого) та англійським Брентфордом Б (6 лютого).

Нагадаємо, що раніше криворіжцями була досягнута домовленість про проведення контрольних матчів проти таких суперників: Пʼяст, Польща (28 січня), Віборг, Данія (10 лютого), Реал Мурсія, Іспанія (13 лютого).

Клубна пресслужба зазначає, що пошук інших спаринг-партнерів триває. Криворіжці відправляються на Піренеї 13 січня.

Кривбас на зборі в іспанському Аліканте тренуватиметься упродовж місяця – з 15 січня по 15 лютого. Всього за місяць клуб планує зіграти близько 10 контрольних матчів.

  • Ференцварош є 34-разовим чемпіоном Угорщини. Другий у поточному сезоні, програючи після 17 турів одне очко лідеру – Пакшу.
  • Хорсенс виступає у Першому дивізіоні чемпіонату Данії. Після 18 турів у поточному сезоні посідає сьому сходинку з 24 очками.
  • Брентфорд Б – друга команда Брентфорда, який грає в АПЛ. Ця команда у 2023 році провела спаринг зі збірною України (0:2). У Брентфорді Б грав Єгор Ярмолюк.