Відомий термін відновлення Куртуа: скільки ще гратиме Лунін без основного конкурента за місце в старті

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
512
0 голосів
Відомий термін відновлення Куртуа: скільки ще гратиме Лунін без основного конкурента за місце в старті
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Реал Мадрид
Іспанські ЗМІ поділилися інформацією щодо відновлення гравців мадридського Реалу Едера Міліато та Тібо Куртуа після травм хрестоподібних звʼязок коліна.

Захисник мадридського Реалу Едер Мілітао та голкіпер Тібо Куртуа продовжують відновлюватися від травм хрестоподібних звʼязок коліна.

Бразилець нещодавно розпочав тренування на полі та виконував легкі вправи з мʼячем. Бельгієць також вже тренується на ігровому майданчику.

І Едер Мілітао, і Тібо Куртуа виконують вправи з мінімальним тиском на коліна, аби уникнути рецидиву та додаткових проблем, повідомляє іспанське видання AS.

Повернення бразильського захисника до загальної групи очікується у кінці березня або напочатку квітня. Для бельгійця орієнтиром для відновлення є травень.

  • Раніше Куртуа заявляв, що не встигне відновитися до Євро-2024, де свій перший матч збірна Бельгії проведе проти Словаччини 17 червня.
  • Мадридський Реал перебуває на першому місці у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги з 48 очками в активі.
  • В наступному турі Ла Ліги мадридці вдома прийматимуть Атлетіко. Мадридське дербі заплановано на 10 січня. Початок гри о 21:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у десяти поєдинках в усіх офіційних турнірах: шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.