Динамо чи Шахтар: ексгравець грандів УПЛ розповів, де була комфортніша атмосфера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
233
0 голосів
Динамо чи Шахтар: ексгравець грандів УПЛ розповів, де була комфортніша атмосфера
Сергій Чоботенко. Фото: УПЛ
Колишній гравець київського Динамо та донецького Шахтаря Сергій Чоботенко, який зараз захищає кольори Полісся, пригадав час проведений у структурі вітчизняних грандів.

Сергій Чоботенко відверто зізнався – попри те, що він так і не зумів пробитися та закріпитися у основі київського Динамо, вій й досі має теплі почуття до столичного гранду.

Захисник навіть порівняв внутрішньоклубну атмосферу у Динамо та розташуванні принципових ворогів біло-синіх – донецькому Шахтарі, де також мав нагоду спробувати свої сили.

«Я в Шахтарі провів лише один сезон, а в Динамо шість-сім років. У Києві я мав багато друзів та в нас був топовий колектив. Тому, звичайно, по атмосфері було приємніше у Динамо. Біло-сині назавжди у моєму серці», –  розповів Чоботенко в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».

  • На зимову перерву Полісся пішло, маючи в активі 32 очки, які дозволяють житомирянам займати третю сходинку у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Першим поєдинком у новому році для житомирян має стати виїзна гра проти львівського Руха. Базова дата – 24 лютого.
  • У поточному сезоні Сергій Чоботенко зіграв у футболці житомирського клубу 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: одна результативна предача.
  • Transfermarkt оцінює 28-річного центрального захисника у 800 тисяч євро.
  • Сергій Чоботенко не зіграв жодного офіційного поєдинку ні за головну команду Динамо, ні Шахтаря. Зихисник виступав лише в молодіжних командах біло-синіх та «гірників».