48 лотів на потреби ЗСУ: Довбик та Циганков матеріально долучилися до збору на армію

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
349
0 голосів
48 лотів на потреби ЗСУ: Довбик та Циганков матеріально долучилися до збору на армію
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Дмитро Поворознюк
Українські легіонери каталонської Жирони Артем Довбик та Віктор Циганков долучились до збору на дрони ведучого ютуб-каналу «ТРЕНДЕЦЬ» Дмитра Поворознюка.

Футболісти Жирони Артем Довбик і Віктор Циганков приєдналися до збору на дрони від блогера Дмитра Поворознюка, повідомив сам блогер на своїй сторінці в Instagram.

Українські легіонери надали 48 лотів, які можуть виграти як і автори найбільших донатів, так і ті, хто переведе на банку від 100 гривень.

Серед лотів: чотири футболки Жирони з автографами Довбика та Циганкова, дві пари ігрових бутс з автографами, два футбольні м’ячі з автографами всієї каталонської команди, 40 фотографій з автографами Артема та Віктора.

За 20 тисяч грн можна гарантовано отримати м’яч Жирони з автографами всієї команди, за 50 тисяч – одну футболку, за 60 тисяч – бутси, а за 80 тисяч – футболку, в якій Довбик забив гол у ворота Барселони.

  • Артем Довбик у нинішній кампанії зіграв 18 поєдинків за Жирону у всіх турнірах: 11 голів, п'ять результативних передач.
  • Віктор Циганков в поточному сезоні провів за каталонців 16 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, три результативні передачі.
  • Жирона з 45 очками йде на другому місці Ла Ліги, поступаючись мадридському Реалу лише за додатковими показниками.