В Європі повідомили новину, яка стосується Зінченка: Арсенал прийме рішення стосовно захисника

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
287
0 голосів
В Європі повідомили новину, яка стосується Зінченка: Арсенал прийме рішення стосовно захисника
Такехіро Томіясу та Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Конкурент Олександра Зінченка за позицією в Арсеналі Такехіро Томіясу, за повідомленнями італійської преси, може залишити Лондон та опинитися в Неаполі.

Лівий захисник Арсеналу Такехіро Томіясу може полегшити долю свого конкурента за позицією Олександра Зінченка відходом до італійського Наполі.

Зазначається, що неаполітанці висловлюють інтерес до 25-річного фулбека попри те, що лондонський клуб запропонував японцю подовжити трудові відносини і не бажає відпускати гравця. Втім, «каноніри» можуть змінити свою думку, якщо Наполі зробить їм гарну пропозицію за Томіясу.

За повідомленням порталу Calciomercato, викликати проблеми в неаполітанського клубу може зарплата захисника, а також той факт, що він, скоріш за все, буде задіяний у Кубку Азії, який проходитиме з 12 січня по 10 лютого 2024 року.

Також Арсенал може залишити ще один конкурент українця Кіран Тірні, який наразі виступає в оренді у іспанському Реал Сосьедаді. За повідомленням Mundo Deportivo, «баски» навряд потягнуть повноцінний контракт, але хочуть подовжити орендну угоду з шотландцем ще на рік.

Проте все вказує на те, що він повернеться до Лондону і буде шукати собі новий клуб.

  • Наразі Томіясу провів 19 матчів за Арсенал у цьому сезоні, граючи на позиції лівого захисника, правого захисника або навіть центрального захисника.
  • З моменту приєднання до клубу в 2021 році він зіграв загалом 72 рази, забив один гол і віддав шість гольових передач.
  • Його поточний контракт закінчується у 2025 році, але, як зазначалося, "Арсенал" працює над його продовженням.