«Фантастично великі гроші»: стало відомо, яка зарплата була у Скрипника у Ворсклі та у Йовічевича в Шахтарі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2517
0 голосів
«Фантастично великі гроші»: стало відомо, яка зарплата була у Скрипника у Ворсклі та у Йовічевича в Шахтарі
Віктор Скрипник. Фото: Google
Футбольний коментатор та телеведучий Ігор Циганик розповів, скільки у Полтаві отримував колишній головний тренер Ворскли Віктор Скрипник. Мова йде про півмільйона євро в рік.

Ігор Циганик, спираючись на свої інсайди, розповів, скільки від керівників полтавської Ворскли отримував колишній головний тренер зелено-білих Віктор Скрипник.

«Зарплата Скрипника у Ворсклі була півмільйона євро в рік. Ці гроші були вже оподатковані і вони одразу виходили на його рахунок. Я навіть не можу сказати, хто з тренерів більше заробляв в УПЛ. Напевно, лише Луческу і тренери Шахтаря».

Принагідно, зачепивши тему фінансів, озвучив Циганик і розмір зарплати у Шахтарі колишнього наставника донецької команди Ігора Йовічевича. А також, скільки хорват мав у Дніпрі-1.

«Наскільки мені відомо, контракт Йовічевича без бонусів був також порядку 500 тисяч євро. В Дніпрі-1 у нього було вдвічі менше. Зараз для українського футболу це фантастично великі гроші».

Закриваючи тему фінансів, коментатор припустив, що на своєму новому робочому місці, в харківському Металісті 1925, Скрипник матиме такі ж космічні для нинішніх реалій футболу в Україні заробітки.

«Я не думаю, що в Металісті 1925 у Скрипника суттєво зменшилась зарплата, тому що він достатньо дорогий тренер», – розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютубі. 

  • Віктор Скрипник за час своєї тренерської кар'єри до підписання контракту з Металістом 1925 встиг попрацювати у німецькому Вердері з Бремена, латвійській Ризі, луганській Зорі та полтавській Ворсклі.
  • Спеціаліст очолив Ворсклу на початку минулого сезону. Його угода з полтавським клубом була чинна до 30 червня 2025 року.
  • Металіст 1925 наразі посідає 12-ту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 15 очок, після 17 матчів.
  • Полтавська Ворскла пішла на зимову з 23-ма очками в активі, які дозволяють полтавчанам займати сьоме місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ, першого після зимової перерви – 24 лютого.
  • Ігор Йовічевич очолював донецький Шахтар з 2022 по 2023 рік, вигравши з донецьким клубом УПЛ в минулому сезоні.
  • У Дніпрі-1 серб працював з 2020 по 2022 рік. Нині Йовічевич очолює Ар-Раїд з Саудівської Аравії.