«Це одна з причин, через яку Гвардіола його позбувся»: стало відомо, чому Манчестер Сіті продав Зінченка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
59176
0 голосів
«Це одна з причин, через яку Гвардіола його позбувся»: стало відомо, чому Манчестер Сіті продав Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: Google
Колишній півзахисник національної збірної Шотландії та кількох англійських клубів Крейг Берлі після матчу між Ліверпулем та Арсеналом у 18-му турі АПЛ (1:1) найбільше розкритикував українського захисника «канонірів» Олександра Зінченка.

Колишній півзахисник лондонського Челсі Крейг Берлі довлі жорстко розкритикував українського захисника Арсеналу Олександра Зінченка, через його не надто невпевнену гру проти Ліверпуля в 18-му турі АПЛ (1:1).

Саме українця хитнув лідер червоних Мо Салах та поклав м'яч у сітку опонентів.

Берлі навіть пригадав Олександру час проведений ним у складі Манчестер Сіті.

«Завжди дотримувався думки про те, що у Зінченка як у захисника багато слабких місць. І справа навіть не тільки в цьому голі Салаха. Зінченко абсолютно погано контролює м'яч і позицію, коли треба оборонятися. 

Справа в тому, що Зінченко – не дуже хороший захисник. Це одна з причин, через яку Пеп Гвардіола його позбувся», – наводить слова Берлі ESPN.

▶️  Відео помилки Зінченка в захисті, яка коштувала Арсеналу гола дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, що після 18-ти турів Арсенал знаходиться на першому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі команди Мікеля Артети 40 очок. Відрив від Ліверпуля мінімальний – один пункт.

  • В наступному турі «гармаші» вдома прийматимуть Вест Хем. Лондонське дербі заплановано на 28 грудня. Початок матчу о 22:15 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 23-х поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.